Vijf Jaar ATTOOM

Het is je vast niet ontgaan; ATTOOM is in de feeststemming! We vieren deze maand namelijk ons vijfjarig bestaan. Ter ere van dit jubileum deden we een hele leuke, feestelijke shoot met een prachtige taart. We gingen voor een echte Engelse theetuin setting en hiervoor was de tuin van onze Opa en Oma perfect. Met veel zorg en liefde houdt onze opa de tuin bij en vooral in de lente is het een feest van geuren en kleuren. Menig zonnige jeugdherinnering is verbonden aan deze tuin met zijn bloemperkjes en vruchtenbomen.

Maar we dwalen af. Vijf jaar ATTOOM; hoe begon het allemaal? ATTOOM is vanaf het begin af aan een verlengstuk geweest van wie we zijn en wat ons inspireert. Toentertijd trokken we er vooral veel samen op uit om leuke plekjes, nieuwe vintage winkels en markten te ontdekken. Onze ervaringen en tips wilden we graag delen en zo ontstond het idee voor een blog. Ons eerste tripje als kersverse bloggers was naar Lille, waar we een aantal dagen de stad hebben verkend, koffie gedronken en de leukste winkeltjes hebben ontdekt, terwijl we allerlei ideeën voor ATTOOM opschreven.

Sinds die tijd hebben we niet stil gezeten en zien we dat we persoonlijk erg gegroeid zijn en daarmee ook het bedrijf. Dat zit hem met name in het dichterbij onszelf komen, waardoor we automatisch in ons werk ook meer konden gaan aanscherpen en definiëren wie we zijn als bedrijf en wat we doen. In een golf van inspiratie en creativiteit wil je het liefst alles doen en aanpakken, maar het is juist heel belangrijk om keuzes te maken. Dichtbij je zelf blijven en bij wat je echt wilt creëren zorgt dat het werk wat je doet je energie blijft geven in plaats van energie kosten.