attoom/ juli 18, 2019/ Blog

Zoals jullie misschien wel gezien hebben op social media is AT van ATTOOM zwanger! Tijd om daar even een blogje aan te wijden dachten wij. Want deze momboss telt al over de 30 weken. De afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen! Misschien is dat wel een goed teken, als je zonder al te veel klachten overal door heen fietst. Nu de laatste weken naderen wordt dat wel een beetje een ander verhaal. AT is het zat! Die dikke buik die maar in de weg zit, bekkeninstabiliteit en andere pijntjes. Gelukkig zijn de laatste bruidsreportages en shoots naar tevredenheid opgeleverd en begint over een paar weken het verlof. Het was een geweldig seizoen waarin we met veel plezier aan leuke opdrachten hebben gewerkt. We werken nog aan verschillende bruidsalbums en daarna is het even mommy-time.

Na een drukke tijd kijk ik er naar uit om wat tijd thuis te zijn. Samen met onze dochter van bijna drie, die net vakantie heeft wil ik lekker gaan genieten van de moeder-dochter-momenten. We gaan uitslapen, pannenkoeken bakken voor ontbijt, filmpjes kijken op de bank of naar de speeltuin. Gezellig ergens op de koffie, een beetje rommelen in huis. Klinkt goed toch?! Zo stel ik het me tenminste voor. Als de nesteldrang het maar niet overneemt en me de hele dag laat poetsen. Ook moet ik alle pop-ups in mijn hoofd eens uit zien te schakelen. Misschien herkennen mommies-to-be dit, die stroom aan gedachtes over van alles en nog wat. ‘Hebben we alles in huis voor de bevalling, is de babyuitzet compleet?’ of ‘Oeps, we hebben nog geen kraamzorg geregeld, en we moeten de bedklossen niet vergeten!’.  Ik moet mezelf soms echt even terug fluiten als mijn hoofd weer op tilt slaat. En dan nog zwangerschapsdementie, daar krijg ik echt stress van!

Gelukkig staat het babykamertje klaar, en wat is het leuk geworden! Natuurlijk ga ik hier nog meer over delen en ik ga er ook zeker foto’s van posten. Heerlijk om af en toe gewoon even het kamertje op te lopen en te mijmeren over hoe het zal zijn als de baby er is. Ik kijk er enorm naar uit! Zou ze op haar grote zus lijken en hoe zou zij reageren op de kleine spruit? Nou, ik ga gauw nog even verder met de laatste voorbereidingen, het ontwerp voor de babykaart naar de drukker sturen, babywasjes draaien en op een wandelwagen uit! 

Houdt ons blog, Facebook en Insta in de gaten voor updates! 

Liefs, At

 

Share this Post