attoom/ april 16, 2020/ Blog

Het zijn onzekere tijden voor de meeste van ons, maar vooral ondernemers in bepaalde branches worden hard getroffen zoals bijvoorbeeld in de Horeca. Door de huidige maatregelen, die voor velen een volledige sluiting van hun bedrijf betekende, hebben deze ondernemers het zwaar omdat ze toch de vaak hoge vaste lasten moeten betalen.

Veel dappere ondernemers gaan niet bij de pakken neerzitten en bedenken creatieve manieren om het bedrijf, dat ze met passie hebben opgebouwd, voort te zetten. Op veel plekken is er achter de schermen bijvoorbeeld hard gewerkt om het product nu bij de mensen thuis te krijgen. Zulke initiatieven verdienen onze steun!

Wij als ondernemers willen ook graag ons steentje bijdragen en daarom bieden wij onze diensten als productfotografen aan slechts in ruil voor naamsbekendheid en eten. Ben jij of ken jij een Horecaondernemer die al is begonnen of op het punt staat te beginnen met een bezorgservice? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met liefde leggen wij jouw product vast zodat de bestelmogelijkheden de presentatie krijgen die ze verdienen.

Share this Post